Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Добросинська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04371727) був реорганізований і увійшов до складу Добросинсько-Магерівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Затишку вам діти, у новій, домівці!

Сьогодні, 9 липня, голова Жовківської райдержадміністрації Надія Щур спільно із сільським головою с. Добросин Галиною Гец привітали особу із числа дітей, позбавлених батьківського піклування Борис Галину Михайлівну, 28.10.1998 року народження, та дитину, позбавлену батьківського піклування Бориса Михайла Михайловича, 04.09.2001 р.н., із одержанням квартири у с. Воля-Висоцька та вручили ключі й право власності на неї.

Чин освячення житла здійснив о. Лазар. Після спільної молитви та благословення о. Лазар зазначив, що це дуже важливо і похвально, коли держава не забуває про людей, які потребують особливої опіки, та знаходить кошти для того, щоб забезпечувати житлом дітей позбавлених батьківського піклування.

До привітань долучились начальник служби у справах дітей Жовківської райдержадміністрації Віра Павлівна Павлова, начальник відділу опіки та піклування служби у справах дітей Жовківської райдержадміністрації Мар’яна Володимирівна Петрук, сільський голова с. Воля-Висоцька Анна Федорівна Скіп.

Розташована квартира на 2 поверсі 5-ти поверхового будинку. Складається із 2 житлових кімнат, кухні, коридору, санвузлу та балкону. Загальна площа квартири становить 49,2 м.кв., житлова – 26,0 м.кв.

Вартість квартири становить 575000 гривень, з яких: 345000 гривень - виділені з бюджету Львівської обласної ради, 100000 гривень – із бюджету Жовківської районної ради, 130000 гривень – із бюджету Добросинської сільської ради.

Житло придбане у рамках реалізація «Районної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Жовківському районі на 2019-2021 роки».

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *